top of page

JOUW PERSONAL TRAINERS

Zou je wat hulp willen bij je trainingen of heb je gewoon een steuntje in de rug nodig? Dan is de Personal Training Intro misschien wel wat voor jou! In de Personal Training Intro van 60 minuten word je door een gecertificeerde personal trainer op weg geholpen. Deze intro helpt je dus op weg met het bereiken van jouw doel en met deze kennis vergroot je jouw trainplezier, boek je sneller resultaat en verminder je de kans op blessures.

PERSONAL TRAINING INTRO VOOR 25 EURO!

Een 1 op 1 Personal Trainer Intro van 60 minuten voor maar 25! Bevalt het zo goed dat je vaker wil trainen met een Personal Trainer? Je kan direct een nieuwe afspraak maken met de Personal Trainer met wie jij de intro doet of je kan via onze website een afspraak maken.

Vergeet niet om je telefoon mee te nemen want voor de betaling moet je een QR-code scannen. Zo gepiept. Succes met de intro!

Ben jij nog niet lid bij HillFit maar sta je te trappelen om aan je sportieve doelen te gaan werken en ben je enthousiast over de Personal Training Intro? Dan is je inschrijven bij HillFit de eerste stap! Bij je inschrijving kan je direct de Personal Training Intro aanschaffen.

activemotion_edited.jpg

ACTIVE MOTION PT - SAM

De missie van Active Motion – Personal Training is je te laten bewegen met plezier en je te leren hoe je je lichaam op de juiste manier gebruikt zodat je kan afkomen van die vervelende rugpijn, nekklachten of andere problemen. 
Beoefen je een bepaalde sport en wil je graag blessurevrij blijven? Dan helpt onze methode jou ook verder! Onze functionele oefeningen zijn namelijk volledig toepasbaar op elke beweging in je dagelijkse leven of je sport.

bottom of page